Досі триває танцювальний виклик #танціззіркамиchallengе, коли артисти оголошують про те, чи будуть вони приймати участь у новому сезоні "Танців з зірками". Поки що від участі відмовився лише дизайнер Андре Тан, який зізнався, що руки у нього ростуть з правильного місця, а ноги - ні.

Знай.ua вирішив розповісти про тих, хто вже дав згоду на участь у "Танцях". Безперечно, новий сезон буде ще яскравішим, ніж інші. На паркеті розгорнеться гаряча боротьба між зірковими парами.

Катерина Кухар, фото: 1+1
Катерина Кухар, фото: 1+1

Почнемо з суддів. Прима-балерина Катерина Кухар, танцівник та хореограф Влад Яма, легенда танців Григорій Чапкіс займуть суддівські крісла. Але ім'я ще одного члена журі поки не оголошується.

Учасники нового сезону "Танців з зірками"

Першим зірковим учасником став улюбленець "вовчиць" Олег Винник. Ті, хто був на його концертах, або дивився його виступ по телевізору, знають, що співак майже ніколи не танцює на сцені. Тому є імовірність, що його участь у шоу буде недовгою. Якщо тільки Олена Шоптенко, яка стала його партнеркою, не зможе з нього створити першокласного танцюриста.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Наступною учасницею стала співачка, акторка та дизайнерка Надія Мейхер. Для неї це буде повернення у "Танці з зірками". Колишня учасниця культового гурту "ВІА Гра" вже у 2006 році приймала участь у шоу. Тоді це були перші "Танці".

Надія Мейхер, фото: пресслужба 1+1
Надія Мейхер, фото: пресслужба 1+1

Партнером Мейхер став Кирило Васюк - чемпіон Європи WDC в категорії професіонали по латиноамериканському шоу, неодноразовий переможець та призер багатьох міжнародних турнірів. Для нього це перша участь у шоу.

Цікаво, що Надя кинула виклик іншій екс-"ВІА Грі" - Санті Дімопулос. І хоча у зірки маленька дитина, вона прийняла виклик.

Санта Дімопулос, фото: пресслужба 1+1
Санта Дімопулос, фото: пресслужба 1+1

У вересні другій дитині Санти, донечці, виповниться рік. Тому для неї буде вкрай складно і танцювати, і приділяти увагу родині.

"Найбільше мене надихають та підтримують чоловiк і старший син, коли вони дізнались про запрошення у шоу "Танці з зірками", одноголосно сказали, що треба спробувати – саме від них я отримала найбільшу підтримку", - зізналася артистка.

Макс Леонов та Санта Дімопулос, фото: 1+1
Макс Леонов та Санта Дімопулос, фото: 1+1

Її партнером став Макс Леонов. Саме він танцював з Оленою Кравець у минулому сезоні.

Секс-символів проєкту "Танці з зірками" стає все більше. Тепер своїми м'язами на паркеті буде красуватися Тарас Цимбалюк - зірка "Кріпосної" та "Чорного ворона".

Тарас Цимбалюк, фото: пресслужба 1+1
Тарас Цимбалюк, фото: пресслужба 1+1

Його партнеркою стала Яна Заєць.

Наступною учасницею стала Дар'я Петрожицька - зірка серіалу "Папік". Вона вийде на паркет у парі з танцівником і балетмейстером Ігорем Гелуненко. Це також нове обличчя шоу.

Станіслав Боклан і Дар'я Петрожицька, фото: Квартал 95
Станіслав Боклан і Дар'я Петрожицька, фото: Квартал 95

Несподівано на участь у шоу дала згоду Юлія Саніна - фронтвумен гурту The HARDKISS.

"Рокери не танцюють – з такою установкою я жила багато років, хоча глибоко в душі, я хотіла побачити себе у танці. Навіть на сцені я не стою біля стійки з мікрофоном, я рухаюсь і мені подобається дивитися, як люди сприймають це. Тож, я вирішила, що у мене одне життя і чому б не спробувати потанцювати, якщо цього хочеться, та зламати стереотипи про нетанцюючих рокерів", - розповіла співачка.

Партнером Саніної стане хореограф Дмитро Жук.

Вдруге у шоу з'явиться Слава Камінська, яка минулого сезону не змогла продовжувати танцювати через травму спини. Її вона отримала на репетиції з партнером Ігорем Кузьменко.

Цього разу солістка гурту "НеАнгели" зтанцює з Дмитром Дікусаром. Це буде спекотне поєднання - він розлучений, вона теж нещодавно розлучилася з Едгаром Камінським. Інтригуюча пара!

Слава Камінська та Дмитро Дікусар, фото: 1+1
Слава Камінська та Дмитро Дікусар, фото: 1+1

Ось і гумористи приєдналися! Шоумен та телеведучий Дмитро Танкович вирішив перевірити себе, чи вміє він танцювати.

Найголовніше - з ким! Його партнеркою стала вагітна Ілона Гвоздьова.

"Наш дует можна сміливо назвати "телепузиками", адже у мене є такий гарний животик і у Ілони такий самий. Мені хотілось зустріти на проєкті партнерку, із якою ми б ідеально поєднувалися. Коли ми почали репетирувати номер для промо, я зрозумів, що Ілона дуже суворий вчитель, але в цьому є великий плюс. До того ж, вагітній жінці не можна відмовити, жоден чоловік так не буде ризикувати. Мені здається, з Ілоною у мене немає проблем, вона просто б'є батогом, ставить на гречку, але я вже навчився ходити з лівої ноги і з правої", - зізнався Танкович.

Ось і бомба цього сезону! На паркет вийде реп-виконавиця Alyona Alyona.

"В школі, в п’ятому класі, я ходила на танцювальний гурток і вивчала вальс. Це все, що я вмію з танців. У цьому сезоні я спробую, в силу можливостей свого організму, показати всьому світу, що все можливо", - заявила артистка.

Її партнером став танцівник і хореограф Юрій Гурич, який вперше братиме участь у шоу.

Найпозитивнішим учасником цього року стане Олексій Завгородній, він же - Позитив, артист і саундпродюсер, учасник гуртів MOZGI та Время и Стекло.

Красуня Юлія Сахневич, яка знялася у новому кліпі MOZGI на пісню Chica Bamboni, стане партнеркою Позитива на паркеті.

Лідер українського рок-гурту "БЕZ ОБМЕЖЕНЬ" Сергій Танчинець також приєднався до складу зіркових учасників нового сезону.

"Я взагалі ніколи не сприймав себе як танцюриста, але зараз максимально борюсь з самим собою задля крутого результату", - зізнався співак.

На паркет він вийде з Яною Цибульською, яка у попередніх сезонах танцювала з Русланом Сенічкіним та DZIDZIO.

Яна Цибульська та Сергій Танчинець, фото: 1+1
Яна Цибульська та Сергій Танчинець, фото: 1+1

Сюрпризи нового сезону продовжуються! До проєкту долучився футболіст та "Холостяк" Сергій Мельник.

Сергій Мельник, фото: пресслужба 1+1
Сергій Мельник, фото: пресслужба 1+1

"Несподіваним для мене було запрошення взяти участь у "Танцях з зірками", адже я із зовсім іншого виду спорту. Одна справа - людину навчити рухам, а зовсім інше - перевчити спортсмена. У нас вже є поставлена позиція тіла, ніг, кроків. Та я не звик відмовлятися від нових викликів", - зазначив футболіст.

Хто буде його партнеркою - ще невідомо. Виклик він передав актору, зірці комедій "Скажене весілля" та "Великі Вуйки" Араму Арзуманяну. Тож чекаємо нових новин про зірковий склад "Танців з зірками".

Також ще невідомо, хто буде ведучими шоу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вагітна Ілона Гвоздьова побореться за перемогу у "Танцях з зірками".

А співачка Слава Камінська перед "Танцями з зірками" видала кохання всього життя.