Донька акторки Анастасії Заворотнюк Анна Заворотнюк розповіла, що у неї спостерігаються симптоми захворювання, яке може бути коронавірусною інфекцією.

Читайте Знай в Google News!

Відповідним дописом вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Анна Заворотнюк, фото - Instagram
Анна Заворотнюк, фото - Instagram

"Привіт мої хороші, зараз мені хотілося б з вами поговорити про інфекції. І нагадати вам, щоб ви були дуже обережні. Справа в тому, що я захворіла і дуже сильно. Здала тест на ковід, але результат поки не прийшов. Симптоми дуже схожі на сильну застуду (температура, закладеність носа і кашель). З одного боку, я розумію, що напевно ми все повинні перехворіти, щоб у нас виробився загальний імунітет. Але з іншого боку, треба бути дуже акуратним, особливо якщо ми живемо разом з батьками, бабусями і дідусями. Тому що по загальній статистиці молодий організм набагато простіше справляється з вірусом, а ось літнім людям це дається дуже важко. Я, поки не дізнаюся своїх результатів, закрилася в кімнаті і висовують ніс тільки щоб забрати тарілку з їжею", - написала Анна Заворотнюк.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто нагадати, що ЗМІ останнім часом пильно слідкують за здоров'ям матері Анни, зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк. Жінка зіштовхнулася з онкологічною хворобою, однак дуже мало розповідала шанувальникам про хід лікування і свій стан. За чутками, наразі у Заворотнюк спостерігається ремісія і вона знаходиться на родинній дачі під Москвою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, онкохвора Анастасія Заворотнюк на межі життя і смерті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що відома співачка терміново звернулася до світу через Заворотнюк.