Слідчі, які ведуть справу про вбивство Енді Картрайта, викликали коханку репера Надію Романенко на допит, в ході якого вона повідомила багато цікавої інформації. Про це пишуть російські ЗМІ.

За її словами, роман між нею та Картрайтом закрутився приблизно два роки тому. Енді почав проявляти симпатію до дівчини після одного з концертів.

"Він відкрито сказав, що я йому подобаюся. Я до цього серйозно не поставилася, оскільки знала, що він одружений і у нього є дитина. У жовтні 2018 роки ми разом з Сашком (справжнє ім'я репера Олександр Юшко - ред.) поїхали в Москву на його сольний концерт, дружину він не взяв. Після концерту ми на тиждень залишилися в столиці, там у нас почалися інтимні стосунки. ми періодично зустрічалися у нашого спільного друга по імені Ваня. А потім я спеціально зняла житло поруч з його будинком, і ми стали бачитися там кожен день. Кохан про це не знала. Вона забороняла йому приходити додому пізніше 23:00, потім не пускала просто ", - розповіла Надія.

Надія Романенко, фото з соцмереж
Надія Романенко, фото з соцмереж

Однак, дружина репера все ж дізналася про їхній зв'язок, випадково побачивши в ноутбуці чоловіка його листування з коханкою. Через рік, у грудні 2019 року, Марина дізналася, що Енді поїхав в Москву на баттл, взявши з собою Надію. Це сильно розлютило її. Кохан всіляко намагалася припинити любовні стосунки Енді і Надії.

Коханка репера заперечує його залежність від наркотиків, але розповіла про алкозалежність.

"Наркотики Юшко не вживав. Навіть легкі! У нього були дуже великі проблеми з алкоголем, але ні травичку, ні що-небудь інше він не споживав, перебуваючи зі мною", - розповіла Надія.

Разом з тим вона зазначила, що у Картрайта не було суїцидальних думок.

Навесні 2020 року Енді пропонував Наді вийти за нього заміж.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Говорив це явно жартома, при наших друзів. Але відчувалося, що йому максимально погано вдома. Однак розлучатися з Коха він не хотів. Через дитини ... Він дуже любив сина", - зазначила коханка репера.

Надія Романенко, фото з соцмереж
Надія Романенко, фото з соцмереж

Зараз Надія всерйоз переживає за свою безпеку, не дивлячись на те, що Марину Кохан затримали для з'ясування всіх обставин справи.

"Я дуже боюся за своє життя, тому що вважаю, що Кохан не могла одна скоїти такий злочин, у неї є друзі і родичі, які можуть мені помститися за те, що я дала свідчення. Я боюся, що на мене буде вчинено тиск, будуть надходити погрози моєму житті. Я вважаю це реальним ", - заявила дівчина.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, російську вдову українського репера Картрайта звинуватили у вбивстві

Як повідомляв портал Знай.ua, дружина відомого українського репера розчленувала чоловіка на очах у дитини — склала рештки в пакет і зателефонувала адвокатові

Також Знай.ua писав, моторошні кадри з квартири репера Енді Картрайта оприлюднили в мережі