Милий Кузнєцова – відома українська модель плюс-сайз, блогерка і володарка бюста 13-го розміру. Дівчина брала участь у конкурсі Miss Universe Plus Size 2019 року. А на її аккаунт в Instagram підписано понад 600 тисяч людей, яких вона частенько балує яскравими фото і відео зі свого життя.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно Міла поділилася з шанувальниками відвертим селфі, на якому вона в черговий раз похвалилася пишним декольте у відкритому купальнику. В руці красуня тримає креветку і дивиться в камеру.

"Смакота🦐 🦐 🦐 🦐 🦐. Що ви любите з морепродуктів?"- поцікавилася у підписників Кузнєцова.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Богиня", "Ця креветка така маленька, що я навіть не зрозумів про що мова, вся на груди увага", "Сексуальна", "Супер красатулька💋 💋 💋", "Виходь за мене заміж", - написали в коментарях під публікацією користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Міла Кузнєцова відвідала Сафарі-парк у селі Щасливцеве на Арабатській стрілці, де вона зараз відпочиває біля моря. На прогулянку Міла вийшла в коротенькій червоній сукні в білий горошок.

Як повідомляв портал Знай.uа, Міла Кузнєцова порадувала публіку новим пляжним фото і запропонувала пограти.

Також портал Знай.uа писав, що модель плюс-сайз Міла Кузнєцова показала спекотні фото з відпочинку.