Популярна українська телеведуча, зірка "Нового каналу" і кохана колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка Олена-Христина Лебідь активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Так, цього разу красуня опублікувала свіже фото, на якому показала крупним планом свої сідниці в червоному купальнику. Відверту фотосесію ведуча влаштувала на пляжі з надувним матросом у руці.

"Чиїсь мощі пофоткалися з моїм матрацом 🙈😜😂😂😂🏖🏖🏖", - забавно підписала пікантні знімки Лебідь.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Яка ж ви худа😍", "Ах вкрала мій купальник😅 😂", "Обожнюю вас!", "Добре відпочити🥰 🌼", "Кріс, у вас прекрасна фігура! Доброї ночі)", "Клас обожнюю море", "Яка худаааааая😍 😍", "Не можу зрозуміти як можна мати таку фігуру?", "Прям горіх😂 🔥", - пишуть у коментарях під публікацією користувачі соцмереж.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, наречена колишнього міністра Розенка, ведуча проекту "Аферисти в сітях" на Новому каналі Олена-Христина Лебідь поділилася новими знімками з обранцем.

Як повідомляв портал Знай.uа, наречена Розенка взялася за маленький і теплий клубочок щастя: "Буду витворяти".

Також портал Знай.uа писав, що наречена Розенка Олена-Христина Лебідь розкинула ніжки перед режисером: "А я хочу...".