Відомий російський актор Олексій Панін, який оскандалився сексуальними витівками і неоднозначними висловлюваннями про Крим і Україну, активно веде свою сторінку в Instagram і регулярно ділиться з підписниками моментами зі свого життя.

Читайте Знай в Google News!

Так, цього разу артист опублікував фотографію, на якій позує з відомим фотографом Оленою Галіциною, ймовірно, в студії перед своєю фотосесією. У підписі до знімка Панін зізнався, що закоханий.

"@elena_galitsyna_закохався я❤️", - написав Олексій.

У коментарях шанувальники припустили, що у актора новий роман.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Олексій, які красиві і ефектні дівчата поруч з Вами, я так вас ревную до них♪", "Яка класна рука... Створена для фістингу атлантів😆 😆", "Офігенський образ, Леха😍", "Дамський улюбленець👍 😊 🔥", "Згодна, дівчата поруч з вами не тільки неймовірно красиві, але і харизматичні 🌟", - зазначили коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Олексій Панін похвалився в Instagram фотографією, на якій зображений повністю голяка і в компанії такої ж оголеної подружки.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олексій Панін у черговий раз порадував шанувальників, опублікувавши фото, на якому "нагинає" двох дівчат.

Також портал Знай.uа писав, що Олексій Панін розповів, як разом з Гітлером окупував Європу і зізнався в ненависті до Росії.