Українська співачка Руслана Лижичко поговорила про містичність українських Карпат і їх роль у власній творчості. Однією зі своїх задач музикантка вважає збереження природи Карпат, яким сама Руслана приписує паранормальні

Відповідне відео вона виклала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

На записі Руслана сидить на студії звукозапису і ділиться своїм багатим карпатським досвідом.

"Чим більше ми віддамо землі, яка в стані нас вилікувати, дати нам реальний супердрайв, суперсилу", - заявила співачка, підкреслюючи містичні здатності цього регіону: "Є дуже багато процесів, про яких ми поняття не маємо з вами. Не думайте, що вся енергія передається по дротах".

Руслана, кадр із відео
Руслана, кадр із відео

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також переможниця Євробачення зізналася, що у неї "волосся на голові шевелиться" від деяких карпатських традицій, які збереглися ще з "прапрапра...давніх часів".

"Яку б вакцину не вигадали від усіх хвороб", - заявляє співачка, - то все одно вони не змогли б прирівнятися до знань про здоров'я людини.

Сама Руслана вірить, що давні українці напряму брали енергію від стихій, "приходили і наживо брали весь цей драйв"

Музикантка також заявила, що постояти під Карпатським водоспадом - "половина антибіотиків би просто повилітала з вашого арсеналу".

Саме тому Руслана стверджує, що її цікавлять саме містичні Карпати, про які ніхто не говорить.

"Містику перевіряю на собі", - пояснила вона.

Про унікальність та абсолютну містичність Карпат

Ще більш екслюзивні кадри, що свідчать про унікальність та абсолютну містичність Українських Карпат як бажання та намагання дати стимул вашим серцям відчути потребу в збереженні Карпат та необхідність підхопити цю хвилю по їх збереженню, ставши гіперактивними.

Geplaatst door Ruslana Lyzhychko op Donderdag 6 augustus 2020

Також Руслана поділилася досвідом того, як опинилася у Карпатах на Івана Купала. Мало того, що їй вдалося відшукати щось схоже на міфічну квітку папороті. Але на цьому її пригоди не завершились - на висоті у 2000 метрів над рівнем моря вона опинилася посеред грозової хмари, зовсім поруч з нею літали блискавки - такий екстрим їй довелося запам'ятати надовго через реальну загрозу життю.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Руслана провела екскурсію своїм будинком-електростанцією: фото.

Як повідомляв портал Знай.ua, Руслана звернулася до Зеленського у прямому ефірі: Важливі не лише гроші.

Також Знай.ua писав, що Руслана зрадила Майдан? Українці запідозрили неладне.