Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім недавно знаменитість виставила серію яскравих кадрів, відправившись в довгоочікувану відпустку разом з чоловіком Юрієм Горбуновим і їх маленьким сином Іваном. Так, парочка вирішила насолодитися прозорою водою і яскравим сонечком в одному з готелів Текірова, Туреччина, а сама красуня не тільки трапезує за шведським столом, але і наполегливо стежить за стрункою фігурою.

Катя показала фото з кардіотренування у фітнес-центрі готелю, куди тільки завезли новенькі тренажери. Зірка вибрала для вправ велотренажер, позуючи в спортивних шортах і облягаючій маєчці без краплі макіяжу на обличчі.

Вмій їсти - вмій відпрацьовувати :) не набрати кілограми на відпочинку майже неможливо, відпрацьовувати всі вечері треба в залі 😅 в готелі тільки но відкрився новенький Exclusive Sports Club, тренажери, як нові автівки, ще не пройшли перші кілометри пробігу 🙌 а для тих, хто хоче відпочивати з користю, восени готують спеціальні спортивні та детокс тижні, коли можна буде відпочити і не втратити форму

Фолловери залишилися в захваті: "так, бути у формі-завдання не легке, але цілком здійсненне💕", " Ви,Катя молодець, Я Себе з непосильною працею змушую займатись тренуванням!", "Класно, коли є можливість тримати себе у формі, навіть на відпочнку", "Красуня ,виглядаєш як дівчина🔥", "Ви сексуальна дівчина ви сексі", "Красуня яка😍😍😍❤️👌".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше