Відома Instagram Instagram-модель Емілі Ратаковскі, яка часто радує шанувальників відвертими фотографіями в Instagram. Дівчину не раз звинувачували в зайвому Фотошопі знімків, які вона викладає в мережу. Однак нещодавно папараці вдалося відобразити модель на пляжі в неформальній обстановці, фотографії звичайно ж потрапили в мережу, повідомляє телеграм-канал "Star News".

Читайте Знай в Google News!

І що ж видно на цих кадрах, без фотошопу і редагування? А видно на них ідеальну фігуру і пружну попу, як і на знімках в мікроблозі Емілі. В об'єктиві фоторепортера видно, що Ратаковскі в сексапільному блакитному бікіні, яке красиво підкреслює її принади, вона відображена в момент надягання джинсів. Її волосся зібране в недбалу зачіску і розпатлане вітром, а на обличчі немає макіяжу. "Емілі Ратаковскі в об'єктиві папараці. А Instagram то не бреше, попа клас", - йдеться в повідомленні телеграм-каналу.

Емілі Ратаковскі, фото - Star News
Емілі Ратаковскі, фото - Star News

Емілі Ратаковскі, фото - Star News
Емілі Ратаковскі, фото - Star News

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Емілі Ратаковськи пограла принадами перед дзеркалом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ратаковськи з'явилася на обкладинці глянцю в костюмі страуса.

Також портал "Знай.uа" писав, що Париж змусив Ратаковськи засвітити труси.