Ззовні — мужній та брутальний, а в душі — відвертий романтик, чиї пісні торкаються душі. Казахстанська хіп-хоп зірка Jah Khalib їде до Києва, аби дати концерт у столичному Osocor Residence.

Баха (справжнє ім’я артиста — Бахтіяр Мамедов) пише проникливі і зворушливі, однак водночас чоловічі пісні. Фірмовий співак, продюсер та бітмейкер — він вражає своїм неординарним музичним баченням й однаково добре знається й на ліриці, і на флоу, і на мелодиці. Саме тому пісні Jah Khalib западають у серце з першого прослуховування, а кліпи одне за одним б’ють рекорди на YouTube, так само, як і щирі інтерв’ю артиста.

Читайте Знай в Google News!

Музикант обожнює Київ. Не дарма він переїхав сюди, щоби писати останній альбом «Выход в свет». Тут, за словами Jah Khalib, навіть повітря насичене творчістю, тут так і хочеться творити щось нове й сучасне разом з однодумцями. Саме тому на свіжій платівці не обійшлося без фітів з українськими артистами (Джамалою, Maruv, Kyivstoner’ом).

«Лейла», «Медина», «Мамасита», «Созвездие ангела», «Если чё, я Баха» — хіти Jah Khalib впізнають із перших нот, а в його гастрольному графіку неможливо знайти вільної дати. Однак для Києва, своєї «творчої Мекки», час у Бахи знайдеться завжди. 18 серпня він даруватиме музичну насолоду на столичній резиденції відпочинку Osocor Residence. Саме такими піснями й хочеться зустрічати осінь — ліричними, відвертими й рефлексивними.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше Знай.ua повідомляв, що Дизелю з Green Grey зовсім скоро стукне 50. Пропонуємо дізнатися смішні та трушні правила життя легендарного музиканта.

Також портал повідомляв, що Сергій Міхалок та "Ляпис-98" неймовірно запалили у Києві.