Російські зірки відмежовуються від білоруської політики: всі співаки, анонсовані для виступу на концерті у підтримку виборів президента Білорусі відмовились давати концерт.

8 серпня, за день до офіційних виборів президента Республіки Білорусь, для всіх жителів країни було обіцяно безкоштовний великий концерт. На концерті мусили виступати Агутін, Стас П'єха, Юліанна Караулова, Григорій Лепс, а також декілька американських реперів. Офіційно всі учасники мусили агітувати за те, щоб всі білоруси пішли на вибори і проголосували за свого кандидата.

Разом із тим, у Білорусі зараз неспокійні часи через чергову спробу теперішнього президента Білорусі узурпувати владу, знявши з перегонів усіх альтернативних кандидатів. У великій кількості міст країни прокотились хвилі масових протестів. Неочікувано, проте білоруси вирішили протестувати проти “безкоштовного сиру” - концерту за участі великих зірок. Білоруси масово залишали коментарі у соціальних мережах зірок із проханням не приїздити на концерт.

"Вас кличе диктатор", - йде мова в одному з типових коментарів.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На диво, всі заявлені у концерті зірки таки відмовились приїздити. Дехто погодився дуже швидко, хтось як Лепс тримався до останнього. Коронавірус також став зручним поясненням не приїздити на концерт.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Григорій Лепс - гей? Молодий співак розповів про любов до старезного виконавця.

Як повідомляв портал Знай.ua, Пугачова, Бузова, Лепс та інші: скільки коштує виступ російських зірок на новорічних корпоративах.

Також Знай.ua писав, що Лепс залишився без продюсерів.