Режисер "Матриці" Ліллі Вачовскі вразила фанатів трилогії своєю заявою. Вона підтвердила здогадки, що "Матриця" присвячена трансгендерам та гендерній ідентичності.

Про це кінематографістка повідомила в інтерв'ю на ютуб-каналі Netflix Film Club.

Я рада, що люди говорять про фільми "матриця" через призму трансгендерності. Мені подобається, що ці стрічки виявилися близькими транс-персонам, які підходять до мене і говорять про те, як ці фільми врятували їм життя

Скріншот: Youtube

Режисерку дуже порадувало те, що її оригінальна задумка розкрилася в теоріях фанатів. "Це була наша початкова концепція, але світ — я маю на увазі кінокомпанії — тоді ще не був готовий до такого," - сказала вона.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, "Матриця" - науково-фантастична трилогія, що виходила на екрани з 1999 по 2003 рік. Фільми оповідають про час після загибелі людської цивілізації, де вижили люди протистоять розумним машинам. Режисерами картини були брати Лоуренс і Ендрю Вачовскі, які один за одним змінили стать і стали Ланою і Ліллі Вачовскі.

Тепер "Матриця" готується до повернення на екрани. У зйомках візьмуть участь зірки трилогії Кіану Рівз і Керрі-Енн Мосс. Режисером нового фільму буде Лана Вачовскі. Ліллі прийняла рішення не брати участь у проекті.

Нагадаємо, раніше фанати Путіна "зливаються" один за іншим: Агутін, Лепс і П'єха оголосили бойкот Лукашенка.

Як повідомляв портал "Знай.иа", суддя " МастерШеф "Ектор Хіменес-Браво поділився трепетними почуттями до України:"мене ніхто не розумів".

Також "Знай.иа" писав, що у Поплавського з'єднання явився потужний клон: значно молодший і фанат ЛГБТ.