Капітан команди "Таа-та-та-та" Олександр Замша вже 6 місяців продовжує боротьбу з хворобою сина Мирона. Багато учасників студії "Квартал 95" усіма силами допомагають сім'ї.

Про це повідомляє спеціальний кореспондент "Знай.ua".

У березні учасник "Ліги сміху" повідомив, що у хлопчика діагностували лейкоз. Сім'я дивом встигла вилетіти на лікування в Ізраїль до початку карантину і знаходиться там досі. За цей час небайдужі люди допомогли зібрати понад $ 186 тисяч, але цього недостатньо для лікування хлопчика - він потребує $ 425 тисяч.

Фото: Instagram

Багато відомих артистів, учасників і творців проектів студії "Квартал 95" підтримують сім'ю від самого початку лиха, проте навіть цього виявилося мало.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Зараз нас усіх об'єднує головна мета - це бажання оперативно допомогти в лікуванні Мирона Замші. Більш того, спочатку ми планували провести всеукраїнський тур команд "Ліги сміху", з якого б всю суму за продані квитки перевели на лікування, але, на жаль, нашим планам завадив карантин, і тур скасували. Але ми не опускаємо руки і придумуємо нові ходи, як можна зібрати потрібну суму
- говорить головний редактор "Ліги сміху".

Шоумен Ігор Ласточкін заради допомоги Мирону вигадує різноманітні флешмоби, розвозить їжу по містах та працює зірковим офіціантам в ресторані. У травні він виставив на благодійний аукціон свій кубок за перемогу в "Танцях з зірками".

Всю інформацію по дитині можна знайти на сторінці його батька – https://www.instagram.com/zamsha_sasha/

Нижче наводимо необхідні реквізити:

Приватбанк 4149 6293 8875 4558
Замша Олександр
Монобанк 5375 4141 0218 5328
Замша Катерина

Нагадаємо, що син Віктора Павлика помер від раку, мама повідомила про тяжку втрату.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у дочки Заворотнюк запідозрили смертельну хворобу, поки мама бореться з раком.

Також "Знай.ua" писав, що кликав заміж, але не розлучався з дружиною: коханка Енді Картрайта розповіла про інше життя репера.