Даша Ульянова – фіналістка десятого сезону романтичного реаліті-шоу"Холостяк". Дівчина стала переможницею, проте стосунки з головним героєм Максом Михайлюком у неї не склалися. Але водночас модель отримала свою порцію слави і тисячі нових передплатників в Instagram, яких тепер частенько радує яскравими публікаціями. Так, цього разу красуня показала зухвале фото в сексапільному образі, а в підписі до нього розповіла, як боротися зі страхами.

Читайте Знай в Google News!

"Страх. Вчимося з ними боротися. Ви знаєте, я категорично проти, коли люди приймають свої страхи і продовжують з ними жити. Вважаю, що їх потрібно навідріз викорінювати. І тільки тоді вам стане набагато легше, а в душі оселиться відчуття, що вам все по плечу. Ну а тепер можете мене привітати – мінус один страх з мого життя! Я завжди боялася висоти (атракціонів, де підкидає вгору, гір, польотів на літаку, високих дахів і т.д.). Але, як ви всі недавно бачили, ми зробили шикарну зйомку на даху, та ще й зі спущеними ногами «в прірву». Я настільки кайфанула від процесу, що не минуло й пів року, як злетіла на повітряній кулі. Тепер висота У мене асоціюється зі свободою і неймовірною красою. А які страхи у вас, боріться з ними?",- написала Даша.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, грузинський "холостяк" Іраклі Макацарія провів тренування у прямому ефірі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що "Холостяк" Макс зізнався, чому вибрав Дашу і розбив серце Дани.

Також портал "Знай.ua" писав, що Даша з "Холостяка" зробила відверте зізнання.