Популярна Київська модель Альона Омович, яка зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина любить оголятися на камеру, і не упускає можливості зробити це, а ще вона захоплюється пластичними операціями. Цього разу красуня показала пікантні кадри, на яких з'явилася в сміливому образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Альона зображена біля води, вона сексуально позує на камеру, стоячи під струменем води. Перед камерою модель позує в дуже відвертому рожевому купальнику-бікіні, який ледь утримує її пружні форми. Красуня показала два знімки - на одному з них вона стоїть передом до об'єктиву, а на другому задом. У підписі до публікації Омович написала: "дуже красиво познімали на заході. Яке фото подобається 1 або 2? Купальник @lior_boutique". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Альони - деякі її хейтять, а інші захоплюються.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще