Соня Євдокименко-внучка легендарної радянської та української артистки Софії Ротару. Дівчина вже побувала на обкладинках журналів, вона, як і бабуся, співає, а також навчається в Нью-Йорку, звідки викладає яскраві фото і відео на своїй сторінці в соцмережі Instagram. А цього разу Соня показала в мережі чарівні знімки, на якому з'явилася в разом зі своєю сім'єю, яка зібралася на день народження Софії Ротару.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Соня зображена з бабусею, татом і мамою, а також братом – всі вони прийшли привітати Софію Михайлівну з її днем народження. На свято юна красуня прийшла в короткому бежевому платті, яке красиво підкреслило стрункі ніжки і витончену фігурку. Волосся моделі розпущене і красиво укладене, а на обличчі легкий макіяж, свій образ вона доповнила стильними босоніжками в тон наряду. У підписі до кадру Євдокименко написала: "Celebrating @sofiarotaru.official". Фолловери дівчини не пройшли повз і почали активно обговорювати її публікацію, засинаючи компліментами і приєднуючись до привітань Софії Ротару.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, внучка Ротару вразила мережа красою, і отримала благословення від Лагерфельда.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал "Знай.ua" писав, що внучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.