Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі в серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала незвичайне фото, на якому позує повністю голою.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Христина з'явилася в білосніжній ванні, вона сидить в прозорій воді спиною до камери, і на ній абсолютно немає одягу, навіть білизни. Вологе волосся зірки зачесане назад, а її обличчя в кадрі майже не видно. У підписі до кадру Асмус загадково написала:" розлучилася, щоб цю фотку викласти", і додала ще безліч веселих хештегів. Фанати в захваті від нового образу зіркової красуні, її засипають компліментами в коментарях, хоча деякі хейтять зірку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.