Відома співачка Даша Астаф'єва, яка була чи не першою українською дівчиною на обкладинці Playboy, і яка просто запала в душу покійного нині Х'ю Хефнера, не втомлюється радувати шанувальників спокусливими експериментами і еротичними фотосесіями. У своєму Instagram зіркова красуня часто публікує відверті знімки, і цей раз не став винятком – Даша виклала яскраві фотографії зі світського виходу, на яких з'явилася в ефектному комбінезоні.

Читайте Знай в Google News!

На фотографіях Астаф'єва відображена на концерті Монатіка, її можна побачити, як в повний зріст, так і обличчя крупним планом. На захід співачка прийшла в спокусливому червоному комбінезоні цікавого фасону з широкими воланами по всій довжині. Цей наряд підкреслив ідеальну фігуру зіркової красуні і оголив витончене декольте. Її волосся зібране в акуратну зачіску, а на обличчі легкий макіяж. На другому знімку, обличчя Даші можна побачити крупним планом. Фанати в захваті від нових фото зірки, її завалюють компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще