Турецький актор Бурак Озчивіт став секс-символом після виходу на екрани серіалу "Величне століття". Актор часто змушує жінок мліти, публікуючи відверті знімки у своєму Instagram-аккаунті.

Читайте Знай в Google News!

Актор сфотогрався на тлі інтер'єру вілли і здивував шанувальників задавненим дизайном.

Згідно з поширеним повідомленням, фанати актора розглянули інтер'єр його вілли на задньому плані одного з Селфі. Найбільшій критиці користувачів мережі піддалися лампи. У коментарях шанувальники написали, що лампи такого штибу вже не модні кілька років.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Відзначимо, що фанати знаменитого актора не вперше обговорюють інтер'єр його житла. Не так давно критиці фолловерів піддалася кімната Фахріе Евджен і вітальня зіркової пари.

Нагадаємо, Бурак Озчивіт-турецький актор і манекенник. Бурак Озчівіт народився 24 грудня 1984 року в Стамбулі. Він закінчив факультет кіно, образотворчого мистецтва та фотографії в університеті Мармара. З 2003 по 2007 роки працював у модельному бізнесі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у акторів "Величного століття" з'явилися потужні конкуренти? На екрани вийде нова турецька драма.

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка "Величного століття" Бурак Озчивіт показав, як розважається.

Також портал Знай.uа писав, що вагітна красуня "Величного століття" Мер'єм Узерлі похвалилася своєю крихіткою.