Популярна Київська модель Альона Омович, яка зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина любить оголятися на камеру, і не упускає можливості зробити це, а ще вона захоплюється пластичними операціями. Цього разу красуня показала пікантні кадри, на яких з'явилася в сміливих образах.

Читайте Знай в Google News!

На нових фотографіях Альона відображена у себе вдома, в кімнаті і на балконі. Перед камерою вона з'явилася у відвертих образах, вона активно демонструє свої силіконові принади. Так, наприклад, на двох знімках модель позує в білому костюмчику, який складається з коротенького топа і спіднички. Також на декількох знімках Альона з'явилася в кокетливій спідничці і білій майці, а також в червоних шкіряних брюках, які щільно обтягують її пружні сідниці.

У підписі до публікації Омович написала: "Фото для @lior_boutique завжди рвуть охоплення. Обожнюю створювати контент для магазинів... І не важливо, що речі погано видно...вірите ні? Гребуть тупо все з моїх фотографій. Якщо забула в Фотошопі якийсь сторонній предмет прибрати, спробують купити і його. Можете далі розповідати, що для магазинів такі фото не котять, але схема працює! І мені пох. Секс на фото завжди продавався, продається і буде продувався, але ви можете продовжувати фоніться в коментах, це по суті крім статистики ні на що не вплине". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Альони - деякі її хейтять, а інші захоплюються.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.