Кліп Світлани Лободи Boom Boom користувачі зустріли дуже неоднозначно. У тому числі через те, що в зйомках кліпу взяла участь Ксенія Собчак. Критики було дуже багато, і негативні відгуки залишили навіть відомі люди. Співачка Глюкоза взагалі нецензурно висловилася про кліп. При цьому вона зробила це безпосередньо на сторінці Собчак. Коментар глюкози був односкладовим, і якщо говорити цивілізованою мовою, він звучав як "набридли".

Фанати, в свою чергу, запідозрили Глюкозу в заздрості популярності Лободи. Незважаючи на те, що Світлана Лобода відома з початку 2000-х, і знаходиться в зеніті слави вже близько 20 років. У свою чергу, Глюкоза вже давним-давно забута, і в останні роки її кліпи давно ніхто не бачив.

Однак інші користувачі підтримали Глюкозу. Одна з ідей кліпу Boom Boom полягала в тому, щоб звернути увагу на проблеми фемінізму. Раніше Лобода відкрита виступала проти фемінізму, проте все-таки вирішила змінити свої погляди через те що хвиля набирає популярність.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

А ось, власне, і сам кліп

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також ми писали, що Світлана Лобода здивувала фанатів новою зовнішністю.