Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто розповідає про себе.

Читайте Знай в Google News!

Але сьогодні особливий день для сім'ї Влада Ями, 38-річний танцівник святкує з дружиною 13-річчя їхнього знайомства. Влад і Лілія Яма зворушливо привітали один одного в Іnstagram.

"Ця зустріч змінила моє життя. Рівно 13 років тому в цей день ми познайомилися і разом стали величезною силою. Спасибі тобі за любов, довіру і мудрість. Ти не перестаєш дивувати мене. Кожен день тону в твоїх очах. Найкраща в світі дружина і Мама", - написав Влад.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Дружина не відстала і також привітала коханого у соцмережі, опублікувавши чарівне спільне фото.

Сьогодні Влада Яму знають і дорослі і діти. Він є суддею в таких популярних телевізійних проектах, як "Танцюють всі!", "Україна має талант", "Танці з зірками" та "Модель XL".

Нещодавно Влад Яма відкрив школу танців в Івано-Франківську, де будуть навчати спеціальності "сучасна хореографія". Школа діє при університеті Короля Данила.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма поділився трепетними сімейними кадрами, зробленими у Львові

Як повідомляв портал Знай.ua, Влад Яма поділився архівних фото з маленьким Потапом в сукні.

Також Знай.ua писав, Влад Яма відкрив школу танців в Івано-Франківську