Відомий естрадний співак Валерій Сюткін вчетверте став батьком, і це незважаючи на солідний вік — артисту вже 62 роки. Про радісну подію повідомило видання Starhit, пославшись на знайомих артиста.

За даними видання, цікаве положення 45-річної дружини співака Віоли приховували до останнього. Щоб уникнути нав'язливої уваги преси, в останні місяці сім'я Сюткіних поїхала за місто, щоб в спокійній обстановці чекати народження малюка. Друзі сім'ї розповіли журналістам, що 9 серпня на світ з'явився здоровий хлопчик.

Валерій Сюткін, скріншот: YouTube
Валерій Сюткін, скріншот: YouTube

Також, за словами інсайдерів, Валерій дбав про дружину всю вагітність і не відходив від неї ні на крок.

"Валера і так був завжди уважним чоловіком, але якою турботою він оточив Віолу в період вагітності-це треба бачити! Порошинки здував!» - розповіли виданню друзі сім'ї”

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

За їхніми словами, вагітність у Віоли пройшла досить спокійно.

Хлопчик став четвертою дитиною Сюткіна. У нинішньому шлюбі артиста народилася також дочка Віола. У співака ще є дочка Олена і син Максим від двох попередніх шлюбів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, епатажний любитель Криму Сєров зібрався заспівати в Києві, в СБУ спантеличили відповіддю.

Як повідомляв Знай. ua, Малінін зрікся рідної дочки І тепер піде під суд.

Також Знай. ua писав, що скандальному російському співакові Сєрову дозволили виступати в Україні.