Відомий ведучий проекту "Ранок з Україною" Анатолій Анатоліч показав, що йому пишуть хейтери. Так, скріншоти повідомлень телеведучий опублікував у своєму Іnstagram.

Читайте Знай в Google News!

Так, жіночка звинуватила Анатоліча, що він відсидів за решіткою, тому має стільки татуювань. І на цьому їхнє листування не завершилось. Невгамовна жіночка наполягала на своєму. А все через те, що він з’являється у кадрі в сорочках з довгим рукавом, щоб прикрити свої тату.

"Я не буду вам показувати що мені писала ця жінка далі. Будемо вважати що вона злегка не в собі. До речі, на телеканалі @kanalukraina я не прикривають ніякі зі своїх тату. Це частина мене, і кожен з моїх малюнків на тілі абсолютно усвідомлений і вивірений", - написав телеведучий.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

І додав, що перша тату у нього з'явилася в 27. Коли він вже розумів, чого хоче від життя і що можу собі дозволити робити зі своєю шкірою.

"Для багатьох людей старшого покоління тату - це лише наколки. І це щось з в'язниці. Або наркомани. Або дебіли😜 Для мене це символізм, важливі нагадування собі хто я і що я. і навіть процес створення тату це важливий елемент пізнання себе. Ваше ставлення до татуювань?", - написав Анатоліч, спровокувавши неабияку дискусію серед фолловерів у коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Лілія Ребрик показала купальники для всіх типів фігур

Як повідомляв портал Знай.uа Лілія Ребрик розповіла про подорож з чоловіком

Також Знай.uа писав, Лілія Ребрик розповіла, як тримати себе в хорошій формі