Син українського співака Віктора Павліка Павло помер після тривалої боротьби з раком у віці всього лише у 21 рік. Вбитий горем батько вирішив пом'янути сина особливим способом і розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram дуже зворушливе відео, яке викликало сльози далеко не в одного українця чи українки.

Читайте Знай в Google News!

На ролику змонтовано два епізода за участі Павла. У першому з них малолітня дитина каже своєму батьку: "Тато, я тебе люблю" на сцені зали, де зірка естради дає концерт.

На другій частині цього відео Павло каже слова любові вже в інших обставинах. Юнак лежить у лікарні, його очі закриті, йому явно складно говорити: "Тато, я тебе люблю", - все ж вимовляє молодий хлопець.

"Просто без слів", - написав Павлік у цій публікації.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Така скорботна ситуація викликала співчуття у багатьох українців.

"Сльози просто рікою від цих слів...як жаль цю молоду дитину, просто нема слів, скільки б могло бути життя у цього хлопчика, сподівань, мрій, надій, але...дуже шкода, дуже...тримайтеся, і вірте, що колись зустрінетеся", - йде мова в одному з коментарів, у яких висловлюють співчуття.

Син Віктора Павліка з матір'ю: Лора Созаева / Facebook
Син Віктора Павліка з матір'ю: Лора Созаева / Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, молода дружина Віктора Павліка розповіла гірку правду про його залежність: "Наступного разу не врятують".

Як повідомляв портал Знай.uа, молода дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова розповіла про те, як підтримує своє здоров'я і світлі думки.

Також Знай.ua писав, що 53-річний Віктор Павлік стане батьком у четвертий раз: молода дружина показала фото УЗД.