Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. 31 Липня опівночі знаменитість представила яскравий кліп на пісню "Воом boom", режисером якого став епатажний Олександр Гудков, а вже через кілька днів вирушила на відпочинок до моря разом з мамою Наталією і сестрою Ксенією.

Так, артистка виставила гарячий кадр, позуючи в стильному вбранні на спекотному кам'янистому пляжі з синьою водою. Світлана приміряла масивні кросівки, білосніжні міні-шорти і коротенький топ, доповнивши образ поясною сумкою чорного кольору, кепкою і круглими сонцезатними окулярами. При цьому красуня блиснула розкішною фігурою, над якою наполегливо працює, і стрункими довгими ногами.

я не вибирала цей фатальний шлях Саме він привів мене у світ творення❤️

Читайте Знай в Google News!

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, проте їх думки сильно розділилися: "раніше одягалися щоб закрито було все ,а щас хоч голі ходять ні чого !це не світ псує нас, це люди псують світ !", "Навіщо ці заумні фрази, адже явно не ви їх придумуєте🙄 😊"," красива фігура і топ фон і дуже красива дівчина", " У цієї дороги немає початку і ніколи не буде кінця... ❤ ️ ", "Яка гарна жінка!", "Свєта у вас талія не природно виглядає.", "Мене просто пробирає від ваших думок❤️ваші цитати це просто щось🌟❤️".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.