Відомий український співак Михайло Михайлович Поплавський також відомий і тим, що раніше виступав ректором Київського національного університету культури і мистецтв, а зараз є завідувачем кафедри PR і журналістики. Крім цього, був удостоєний звання народного артиста України.

Читайте Знай в Google News!

Коротке відео, яке було опубліковано на сторінці Михайла Поплавського, несе в собі гумористичний характер. 70-річний Поплавський танцює під пісню "Поцілунки" групи "Віагра". Примітно те, що там використовуються слова " як ти вирахував мої слабкості. Розпізнав мої сигнали SOS". Саме на це робиться акцент, так як підписано відео словами "коли абітурієнт прийшов подавати документи з 200 балами по ЗНО".

Користувачі небагатослівні, вони коментують публікацію декількома смайликами, які описують захват. "Я вас обожнюю", - пише одна з користувачок.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тодоренко ледь не потрапила в поліцію через фотосесію: "Хотіли написати заяву".

Як повідомляв "Знай.ua", "П'ялюся на...",- Максим Галкін зізнався в коханні зовсім не Аллі Пугачовій. Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram.

Знай.ua писав, між нами тане лід-засновник групи "Гриби" одружився вдруге. Юрій Бардаш, скандальний український продюсер і музикант, одружився вдруге. Його обраниця-молода киянка-модель.