Знаменитий кіноактор Антоніо Бандерас захворів на коронавірусну інфекцію. Про своє зараження іспанський артист оголосив у день, коли йому виповнилося 60 років.

У понеділок, 10 серпня зірка "Зорро", знаменитий іспанський актор Антоніо Бандерас святкує ювілей - йому виповнилось 60 років.

Відзначати свій день народження Антоніо Бандерас змушений на самоізоляції. Про це він повідомив на своїй сторінці в мережі Instagram.

Ювіляр опублікував своє дитяче фото під яким зазначив, що святкуватиме день народження, перебуваючи на карантині.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Сьогодні, 10 серпня, я змушений відзначати своє 60-річчя на карантині, після здачі позитивного тесту на Covid-19", - написав Бандерас.

Іспанський актор запевнив, що в свій день народження, незважаючи на хворобу, відчуває себе непогано і сподівається незабаром одужати.

"Я скористаюся цією ізоляцією, для того щоб почитати, що-небудь написати, відпочити і продовжити будувати плани, щоб зробити більш осмисленим моє шістдесятиріччя, до якого я підійшов повнений ентузіазму", - додав Бандерас.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Сальма Хайек трогательно поздравила Антонио Бандераса с выдвижением на "Оскар"

Як повідомляв портал Знай.ua, Антоніо Бандерас стане легендарним модельєром

Також Знай.ua писав, Єфремову терміново викликали швидку, медики підозрюють інсульт