Відома свого часу співачка Валентина Легкоступова, яку також називають "зіркою поп-сцени дев'яностих", отримала серйозну травму в російській столиці. В даний момент співачка знаходиться в комі, після того, як її знайшли в квартирі з серйозною черепно-мозковою травмою.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Mash".

Так, 54-річну співачку, яка в 1994-му підірвала весь пострадянський простір супер-хітом "Ягода-малина", "Крапля в морі" знайдено в квартирі власною донькою.

Повідомляється, що Лекгоступова знаходиться в комі. У неї набряк мозку, а стан лікарі оцінюють, як вкрай важкий. Коли донька співачки знайшла її, артистка була вся в синцях, а поруч був її третій чоловік яхтсмен Юрій Фірсов.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Велентина Легкоступова, фото: "Дни.ру"
Велентина Легкоступова, фото: "Дни.ру"

Повідомляється, що подружжя кілька днів разом випивало і не виходило на зв'язок. Донька викликала швидку, потім їх відвезли до наркологічної клініки. Однак Фірсов з клініки втік, а стан артистки різко погіршився. Співачку перевели до іншої лікарні, де терміново прооперували, а чоловіка тепер шукають правоохоронці.

Для довідки: співачка Валентина Легкоступова народилася 30 грудня 1965 року в Хабаровську. Коли їй було три роки, сім'я переїхала до Феодосії. Дебют співачки на естраді відбувся в 1985 році в Херсоні. За свою кар'єру вона випустила два альбоми: "Ягода-малина" (1994) та "Я посміхаюся" (2001).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, на Закарпатті дядько познущався над крихіткою-племінницею - нелюда здали односельці.

Як повідомляв Знай.uа, у Запоріжжі "голий" чоловік перегородив шлях трамваю - "Я не їду – ніхто не їде!".

Знай.uа писав, кур'єр з рюкзаком "Glovo" порізав молодих дівчат: понівечив юні тіла ножем, речі розірвано.