Instagram Facebook-популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами. Нещодавно знаменитість виставила яскраве відео, порадувавши численних шанувальників несподіваними новинами - виявляється, красуня візьме участь в улюбленому танцювальному шоу українців "Танці з зірками", прийнявши челендж від шоумена і актора Арама Арзуманяна.

Так, артистка нарешті представила свого партнера - ним виявився Ілля Падзіна. Ольга зізналася, що після згоди на участь у проекті побоювалася читати коментарі в мережі, тому їй допомогла старша донька Злата Мітчелл. Дівчинка порадувала зіркову маму хорошими новинами - хейту майже не було, а ось інтерес і захоплення аудиторії значно виріс.

Друзі, знайомтеся - мій партнер, Ілля Падзина @ilyapadzina . Ми з Іллею дуже чекаємо на зустріч з вами, вашими родинами. Дякуємо всім за підтримку - я дуже хвилювалася, навіть боялася читати коментарі... Злата прочитала замість мене: «Мама, хейту майже немає. На тебе чекають...» Ви вашими словами розчулили мене до сліз. З великою любов'ю❤️

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

До слова, вже відомі всі нові учасники шоу: Олег Винник, Позитив (Олексій Завгородній), Alyona Alyona, Надія Мейхер, Санта Дімопулос, Тарас Цимбалюк, Дар'я Петрожицька, Юлія Саніна, Слава Камінська, Дмитро Танкович, Сергій Танчинець, Сергій Мельник, Арам Арзуманян і Ольга Фреймут.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал " Знай.ua" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал " Знай.ua" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері.