Анастасія прославилася, завдяки участі в шоу "Від пацанки до панянки" (Новий канал). Вона там надовго не затрималася, і покинула проект практично відразу ж. Однак вона запам'яталася нестандартною зовнішністю. На цьому Анастасія не зупинилася, і продовжила робити пластичні операції. Зараз їй 31 рік, і вона пережила кілька операцій. Після чергового втручання користувачі залишилися в повному шоці від її зовнішності.

Вже на момент зйомок Анастасія була зі збільшеними вилицями і губами. Однак на цьому вона не зупинилася. Вона накачала філерами вилиці, і тепер вони виглядають просто жахливо. Вони неприродно стирчать, і виглядають як величезні, потворні шишки. Однак сама Анастасія залишилася задоволена операцією. Їй дуже подобається її зовнішній вигляд.

пластичні операції, за словами Анастасії, допомагають їй почувати себе краще

Нещодавно Анастасія здійснила ще дві свої мрії-вона відрізала ненависне друге підборіддя і збільшила груди.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Анастасія почала змінювати свою зовнішність ще кілька років тому. Їй не подобалася її зовнішність, і тепер вона робить все для того, щоб виглядати ефектно і нестандартно. Вона каже, що пластичні операції дозволяють їй відчувати себе набагато впевненіше.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, вагітна учасниця" Від пацанки до панянки " розкрила ім'я майбутньої дитини.

Як повідомляв Знай. ua, ще одна учасниця реаліті округлилася після проекту.

Також Знай. ua писав, що експерт "Топ-модель по-українськи" Плакидюк визначилася з ім'ям майбутньої дитини.