Відомий український виконавець Віталій Козловський часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Нещодавно артист порадував мережу красивими фото з прогулянки закордонному курорті, а тепер показав миле фото, на якому позує в романтичному образі, залишивши в підписі до нього натякнув на новий роман.

Читайте Знай в Google News!

На новому фото Віталій позує, мабуть, на яхт-прогулянці, він стоїть у дверному отворі, а за його спиною видно морський пейзаж. Перед камерою артист з'явився в стильному вбранні - на ньому чорна футболка, поверх якої він накинув серій піджак, а в одній руці він тримає сонцезахисні окуляри. У підписі до кадру Козловський загадково написав: "- Я тебе, напевно, дістала? - Так, дістала... до самого серця дістала мого ❤️". Фанати артиста не пройшли повз і почали коментувати фото, засинаючи його компліментами в коментарях. Деякі запитують, чому він сумний, а інші захоплюються його виглядом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, Віталій Козловський привітав з Новим роком милим віршиком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Козловський презентував новий кліп.

Також портал "Знай.uа" писав, що Віталій Козловський показав фото біля моря і тут почалося.