Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська, яка сидить в тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Цього разу артистка поділилася з шанувальниками незвичайними фото, на яких позує зі своїми друзями-красенями, які, за її словами, створюють її образи.

Читайте Знай в Google News!

На деяких знімках Наталія позує в компанії хлопців Кирила Харитонцева і Андрія Янкоба, які є стилістами. Саме вони, як розповіла співачка, створювали деякі її образи. На ще кількох знімках Могилевська позує одна в різних нарядах, а також разом з ведучою програми "Світське життя" Катею Осадчою. У підписі до публікації артистка написала: "буду знайомити вас з моїми друзями. Мої останні looks були створені цими чудовими, веселими і завжди закоханими людьми! Пишіть, як вам мої останні сукні? @andreyyankob та @kir_khartley дякую! Не терпиться надіти всі наші наряди". Захоплені фанати не пройшли повз, і почали активно обговорювати нову публікацію красуні, засинаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.ua" писав, що Могилевська без спідньої білизни показала "фінальний номер".