Українська співачка Софія Ротару відсвяткувала свій день народження у родинному колі. Невдовзі після цього естрадна зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram фото зі своєю молодшою сестрою Аурікою. Шанувальники Софії Ротару були приголомшені схожістю двох жінок - родинні зв'язки їм навряд вийшло б приховати.

На знімку Ауріка обіймає Софію, яка тримає в руках букет піонів. Обидві сестри усміхнені, їх усмішки досить схожі, як і риси обличчя. Хоча Ауріка й молодша за Софію на 11 років, обидві вони мають доволі юний і бадьорий вигляд.

Авжеж, не змогли підписники обійтися без безлічі компліментів. "Неймовірна краса !!!!!! ❤️", "При вигляді цієї фотографії, хочеться переінакшити пісню: "Дві сестри, дві світлих повісті"", "Такі гарні", "Дві наші красотулі!", - лише деякі приклади більш ніж позитивних відгуків.

Цікаво, що схожість помітили й ті, хто не знають чи не впізнали Ауріку.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Невже сестра? Схожі дуже", - йде мова в одному з коментарів, який викликав кепкування більш інформованих щодо сімейних стосунків соціальної мережі.

Зовнішність - далеко не єдине, що об'єднує сестер. Так, обидві вони так і залишилися самотніми після смерті своїх чоловіків.

"Соня, та і я теж – однолюби. Ми так любили своїх чоловіків, що після їх відходу навіть думки такої не виникає, що хтось може їх замінити!" - пояснила цей факт Ауріка.

Нагадаємо, Як виглядає 73-річна Софія Ротару в день народження сьогодні та 50 років тому.

Як повідомляв портал Знай.uа, син Ротару зворушив українців до глибини душі любов'ю до матері: "Ким я був у минулому житті".

Також портал Знай.uа писав, що внучка Софії Ротару Соня Євдокименко поділилася з багатотисячною аудиторією милим селфі перед дзеркалом.