Наташа Горова - 21-річна дочка колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя.

Нещодавно юна знаменитість виставила пікантне селфі, зроблене в дзеркалі, засвітивши струнку фігуру в спортивному вбранні, що складається з коротеньких шортиків і міні-топа, а також блиснувши численними татуюваннями, яких, за словами самої Наташі, у неї вже більше 40 штук. Так, красуня зізналася, що поставила собі важливу мету - робити вправу "планка" кожен день протягом 13 днів і демонструвала при цьому сталевий прес. Дівчина запропонувала приєднаєтися всім бажаючим до її челенджу, мотивуючи українок.

# challenge 13 днів планки 😁 хто зі мною?🤔 чому 13? Щоб точно витримати 😁 я поставила собі завдання-жоден день не пропускати планку - так і живемо 🤔 відзначайте мене в сторіс з відео, хто робить планку, а я буду вас репостити ☺ давайте мотивувати один одного 😁 🧡

Фолловери почали коментувати: "це тепер треба вставати з дивана, і йти стояти в планці. Ох, гаразд, спробуємо✌", "Фігура😍🔥", "Ви прекрасна😍 мотивуєте,спасибі ❤️", "Який прессик 😍😍💫", "Ля яка 🔥🔥🔥, 13 днів планки ще хоче) ай давай ще 13 днів віджимання🤔 ))", "Приєднуюся🔥🔥😍".

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що смішнюча Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських засвітила соковиті форми в крихітному бікіні.