Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і виставила прем'єру кліпу на пісню "Белый самолет", в стилі серіалу "Санта-Барбара", а 2 серпня яскраво відсвяткувала 45-й день народження і зазначила, що починає життя з чистого аркуша.

Так, артистка вже встигла розкрити кілька своїх планів на майбутнє - зовсім скоро вона позмагається з танцюристом, колишнім партнером по шоу "Танці з зірками", чутки про роман з яким не вщухали навіть через багато років, Владом Ямою. Зірки стануть учасниками свіжого проекту "Маскарад", який вийде на телеекрани вже восени. Також Наталя детально розповіла і про новий "Маскарад", і згадала про стосунки з Владом на "Танцях".

"Маскарад"💥 Вже цієї осені на телеекранах! У танцях лідером завжди був Влад - він мій учитель і господар положення. Зараз ми з ним опинилися на абсолютно моєму полі, я думаю це буде цікава конкуренція за лідерство. Я вже з нетерпінням чекаю осені, щоб вся Україна побачила це неймовірне, унікальне шоу. Такий рівень костюмів, декорацій, спецефектів, я впевнена, ще ніхто не бачив. Також величезна інтрига, хто ж за маскою. Загадкове шоу України. Всі зірки відчувають азарт і хочуть першими розгадати героя у фантастичному костюмі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".