Соня Євдокименко-внучка легендарної радянської та української артистки Софії Ротару. Дівчина вже побувала на обкладинках журналів, вона, як і бабуся, співає, а також навчається в Нью-Йорку, звідки викладає яскраві фото і відео на своїй сторінці в соцмережі Instagram. А цього разу Соня показала в мережі чарівний знімок, на якому з'явилася в незвичайному образі і в цікавій локації.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Соня відобразила себе сама на телефон в красивій кімнаті. Перед камерою вона з'явилася в теплій сірій кофті з яскравим геометричним принтом, за якою зникла витончена фігурка. Волосся моделі розпущене і красиво укладене, а на її обличчі легкий макіяж і оригінальна чорна маска з незвичайним візерунком. У підписі до кадру Євдокименко розповіла, що взяла участь в челленджі, і також передала його своїм друзям. Фоловери дівчини не пройшли повз і почали активно обговорювати її публікацію, засинаючи компліментами і захоплюючись її чарівним образом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, внучка Ротару вразила мережа красою, і отримала благословення від Лагерфельда.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал "Знай.ua" писав, що внучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.