Українська телеведуча, зірка програми" Ревізор " Олена Філонова опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram пост, в якому вона висловилася про людське лихослів'я.

Читайте Знай в Google News!

"Якщо ви говорите про власне щастя маючи сім'ю, люблячого чоловіка і дітей. Так, чому Ви так агресивні на адресу інших людей? Чого вам не вистачає?",- запитує зірка телеекранів.

Олена Філонова, фото - https://www.instagram.com/efilonova/
Олена Філонова, фото - https://www.instagram.com/efilonova/

"Чим людина наповнена, то і проявляє. Якщо всередині тільки гниль, злість, заздрість. Тоді виходить ви далеко нещасна людина! Адже добрі і щасливі люди, ніколи не дозволять собі образити іншого і ніколи не будуть засуджувати за ті чи інші вчинки. Ми вільні люди, які самі мають право діяти, жити, чинити як ми хочемо!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Ви знаєте! Це так низько, критикувати, переходити на особистості обговорюючи зовнішність і форми людини, обзиваючи жирної і свинею! Я вважаю, що це повне ДНО! 👎🏼

А ще люди завжди в першу чергу бачать в інших те, що вони хочуть. Будь-яку інформацію готові перекрутити так, як їм цього захочеться. А ще люди дуже злопам'ятні!

Не звертай уваги!

Мені так часто говорять!

Тоді потім не дивуйтеся, чому зла ставати більше.

Тому що ви йому дозволяєте бути!",- ділитися своїми роздумами Філонова.

"Будьте добрішими і людянішими один одному",- закликає популярна телеведуча.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, напівгола зірка" Ревізора " Філонова пояснила чоловікам, чого хочуть жінки

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зірка Instagram Олена Філонова зізналася, чим прикрасила пікантне місце в День святого Валентина.

Також портал "Знай.uа" писав, що відомі телеведучі розповіли, як підняти собі настрій в ізоляції.