Діти Михайла Єфремова навіть не можуть нормально провідати батька в лікарні - камери просто не дають проходу.

У вівторок, 11 серпня, в Пресненському суді Москви мав відбутися розгляд справи про смертельну ДТП за участю Михайла Єфремова. Однак акторові стало погано і його відвезли до Боткінської лікарні.

Читайте Знай в Google News!

Російські ЗМІ повідомляли, що Єфремов потрапив в реанімацію, лікарі запідозрили у нього інсульт. Через госпіталізацію артиста засідання суду перенесли.

Все це, що відбувається останнім часом з Михайлом Єфремовим - суд, домашній арешт, бруд, який ллється в пресі, госпіталізація з інсультом - негативно впливає на психіку його дітей.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Справа заслуженого артиста активно мусується в пресі, а також розглядається правоохоронними органами. Тиску з боку піддається вся сім'я Єфремова, починаючи зі старшого сина Микити і закінчуючи 10-річним сином Борисом.

Михайло Єфремов з донькою вірою і сином Борисом
Михайло Єфремов з донькою вірою і сином Борисом

Таку напругу і дорослі не всі витримують, а дітям і поготів важко
впоратися з цими випробуваннями, що випали на їхню долю.

Після госпіталізації Єфремова його старший син Микита вирішив сховатися подалі від настирливої преси і полетів в Сочі до моря. В усякому разі, він так пояснив своє зникнення з москви.

А донька Анна Марія сидить вдома, побоюючись журналістів в засідці біля під'їзду

донька Михайла Єфремова Анна-Марія, фото Instagram
донька Михайла Єфремова Анна-Марія, фото Instagram

Нещодавно стало відомо, що у іншої доньки Єфремова - 16-річної Віри, ї трапився нервовий зрив. Дівчина налякала читачів свого особистого щоденника страшною заявою.

Журналісти знайшли в мережі щоденник неповнолітньої доньки Єфремова, в якому дівчина пише, що її сили закінчуються.

"Я закінчую своє найкраще шоу», - написала дівчина.

Читачі щоденника розцінили цю фразу вкрай неоднозначно і поспішили підтримати дівчину. Люди приводили аргументи, чому вона повинна продовжувати боротися, а також помічали, що в будь-який момент готові її підтримати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, госпіталізований з інсультом Єфремов загадково зник з лікарні

Як повідомляв портал Знай.ua, Єфремова забрали в реанімацію просто з суду

Також Знай.ua писав, Єфремов у залі суду заявив про втрату пам'яті