Одна з найпопулярніших ексучасниць романтичного шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "ходять чутки" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталіка Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео в своєму Instagram. Цього разу дівчина опублікувала спекотне фото з відпочинку, на якому з'явилася в незвичайному образі на прогулянці.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Раміна відображена на тлі красивого морського пейзажу, на прогулянку вона вийшла в спокусливому образі. На ній сексапільний леопардовий купальник, який красиво підкреслив пружні форми і красивий рівний загар. У підписі до кадру Есхакзай написала: "цікаво, тільки росіяни і українці просять знайти їм готелі без співвітчизників? Або британці, наприклад, і турки теж приходять в агентство зі словами: "Можна нам десь відпочити, щоб було максимально мало наших співвітчизників?". Купальник РФ @varda_tm Україна @varda_kiev". Фанати в захваті від нового фото красуні, її завалюють компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що предавшая Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єрі.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкової любові.