Олексій Потапенко – відомий український виконавець, продюсер і чоловік Насті Каменських, який разом з дружиною сидів у тренерському кріслі талант-шоу "Голос країни", а також батько прекрасного сина Андрія, який з'явився в минулому шлюбі артиста з Іриною Горовою. Потап активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими постами. Так, цього разу він показав фанатам кумедне відео своїх розваг з друзями.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, ролик починається з того, що Потап саджає в повітряне кільце свого товариша, потім в таке ж коло залазить ще один друг артиста. А далі між цими хлопцями відбувається сутичка - вони штовхають один одного, бігаючи в цих повітряних костюмах. Моментами в кадрі з'являється Олексій, а в кінці він підходить вивільнити товариша з цього кола. У підписі до публікації Потап написав: "Unstoppable MOZGI проти Furious Magic 5 #mozgi #magic5 дивіться НАШУ забіяку!". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію репера, засинаючи його компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.