Доymrf відомого українського музиканта, продюсера Андрія Кузьменка Марія-Барбара перетворилася з маленької "принцеси" на справжню леді. Дівчина зовні дуже схожа на матір, проте характер, за словами близьких, точно татків.

Читайте Знай в Google News!

Спеціально для наших читачів ми знайшли у соціальних мережах знімки Марії-Барбари, щоб дізнатися, як зараз виглядає дівчина.

Марія-Барбара, фото: Instagram
Марія-Барбара, фото: Instagram

Дивовижний і неповторний Кузьма Скрябін був не тільки співаком, а й займався продюсерською діяльністю, писав книги, знімався в короткометражках. Він став легендою українського шоу-бізнесу. Його поважали колеги, обожнювали фанати, любили рідні. Особливі стосунки у Кузьми були з його донькою, він її шалено любив, балував, насолоджувався кожною проведеною з нею хвилиною. Але все обірвалося 2 лютого 2015 року.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Марія-Барбара, фото: Instagram
Марія-Барбара, фото: Instagram

Досі важко повірити в те, що трапилося. Сім'я дуже важко переживає цю трагедію, хоч і минув час. Донька Скрябіна стала вже зовсім дорослою, вона нещодавно вийшла заміж. На святі було багато друзів легендарного батька, які стали вже близькими і для Марії-Барбари.

Марія-Барбара, фото: Instagram
Марія-Барбара, фото: Instagram

Дівчина вибрала спеціальність, яка не пов'язана з творчістю. Хоча як сказати, адже для лікаря творча жилка дуже важлива. Марія-Барбара стане в майбутньому дерматологом, вона цілеспрямована і позитивна дівчина.

Марія-Барбара, фото: Instagram
Марія-Барбара, фото: Instagram

Її тато називав принцесою, балував і любив. Зараз його маленька Марія перетворилася на прекрасну дівчину, якою можна тільки пишатися. Шалено зворушливе фото. Нехай у цієї дівчинки все складеться так, як вона захоче.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Скрябін спостерігатиме за львів'янами з висоти.

Як повідомляв Знай.uа, ужгородські байкери осідлали залізні колісниці - все заради України.

Знай.uа писав, у Львові згадали легендарного Кузьму, Скрябіна назавжди: "Дім - єдине місце, де тебе люблять".