Як відомо, співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями. Нещодавно знаменитість виставила кумедне відео, позуючи в яскраво-блакитному блейзері, який приміряла на міні-топ, а "родзинкою" образу стали крильця, зроблені за допомогою так званої "Insta-маски".

Так, артистка зізналася, що її улюбленою дитячою казкою була "Дюймовочка" Ханса Крістіана Андерсена і красуня вірила, що країна ельфів існує насправді. При цьому Наташа виконала свій хіт "Маленькая страна".

Моя улюблена казка з дитинства Дюймовочка! Особливо фінал казки де вона потрапляє в чарівну маленьку країну ельфів !!! Я вірила що ця країна існує і мріяла про чарівні крильця!!! А Яка ваша улюблена казка з дитинства ?

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися:" Наташа, ви на себе тут не схожі"," перекроїла до невпізнання", " Наталі!Що з вами?! Ви на себе не схожі!Відео через фільтр пропустили?", "У такому вигляді всі зірки на одне обличчя, по ходу ходять до одного косметолога😂"," що з вами сталося?😮 ", "Наташа вас не впізнати. Ви саме цього домагалися? Нда", "Кошмар, ти на себе не схожа,пуголовок, жах".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.ua писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.