Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время і стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

овгий час в мережі ходили чутки про те, що Володимир безробітний і живе за рахунок більш забезпеченої та популярної дружини. Однак, насправді це не так. Дантес постійно створює цікаві проекти, а нещодавно заінтригував шанувальників анонсом своєї нової роботи.

На своїй сторінці в Instagram Володимир Дантес розповів про свій новий експериментальний проект, який він створив разом з друзями. Програма має назву:"Мій друг цікавиться".

"Тут ми сміливо обговорюємо проблеми, які хвилюють "наших друзів", але про які зазвичай не говорять вголос. Це не просто "ха-ха" (хоча і ха-ха теж), кожну історію, крім нас, буде аналізувати професійний психолог", - розповів Дантес.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дантес розмістив відеоанонас програми, який гарячи зустріли шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Дантес зізнався, чим його підкорила Дорофєєва

Як повідомляв портал Знай.ua, чоловік Дорофєєвої показав, як витрачає гроші.

Також Знай.ua писав, чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.