Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екс-солістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставляла масу пікантних відео і фото, відправившись в довгоочікувану відпустку в Бодрум, Туреччина, насолоджуючись морем з блакитною водою і неймовірної краси природою. Так, артистка навіть по приїзду додому не припинила радіти відпочинку, влаштувавши гарячі танці в своїй квартирі біля холодильника. Красуня приміряла грайливе синє платтячко в білий горошок, засвітивши спідню білизну, спокусливо рухаючись під музику.

Нехай твоя полунична начинка править вечіркою 🍓

Фолловери залишилися в захваті: "Хороша🔥"," ура! Холодильник!", "Які ноги😍 😍 😍".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Анастасія Кумейко виставила відверте фото, на якому позувала на білосніжному пляжі, граючись з пісочком, а заодно не упустила шансу засвітити пишні груди в міні-бікіні чорного кольору. Раніше красуня зізнавалася, що в її розклад на тиждень входять лише сонячні ванни, плавання, безліч смачної їжі і здоровий сон, а тепер зазначила, що блискуче виконала свій план.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.