Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і виставила прем'єру кліпу на пісню "Белый самолет", в стилі серіалу "Санта-Барбара", а 2 серпня яскраво відсвяткувала 45-й день народження і зазначила, що починає життя з чистого аркуша.

Так, артистка вирішила провести довгоочікуваний конкурс серед численних шанувальників, запропонувавши розіграти путівку до Туреччини або кругленьку суму грошей. При цьому красуня зняла відео, на якому показала, що після кардинальної зміни іміджу виглядає дуже молодо. Для ролика Наталя приміряла чорний блейзер-оверсайз і білосніжну футболку з принтом, доповнивши образ ніжним макіяжем з акцентом на очах.

Фолловери почали радіти конкурсу і засипати Могилевську компліментами: "чомусь тільки дивлюся в чайні очі і не думаю про конкурс. 🙂 😉 ", "Колір волосся 👌 в такому образі дуже ❤ ️дуже👍", "😍клас", " ура ! Наташа ви нас радуєте і радуєте❤️👍", " Ну яка ти зараз красива! Дуже змінилася в кращу сторону!", "Вам дуже личить такий колір волосся і макіяж! 😃🎈👍".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".