Популярна українська виконавиця Тіна Кароль зустрілася з Генеральним консулом України в Нью-Йорку Олексієм Голубовим. Опісля співачка приїхала до Постійного Представництва України при ООН. Про це стало відомо з повідомлення на фан-сторінці Тіни Кароль в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

У соцмережі також опублікували фото Тіни Кароль у компанії з Генеральним консулом України в Нью-Йорку Олексієм Голубовим та Постійним представником України при ООН Сергієм Кислицею. Співачка подякувала їм за теплий приймання.

Тіна Кароль та Олексій Голубов, фото: instagram.com/_fantina
Тіна Кароль та Олексій Голубов, фото: instagram.com/_fantina

"Я надзвичайно щаслива підтримати дух наших дипломатів, які працюють в Нью-Йорку. Безмежно вдячна @mfa_ukraine та особисто Міністру Дмитру Кулебі, Генеральному консулу України в Нью-Йорку Олексію Голубову, Постійному представнику України при ООН Сергію Кислиці за теплий прийом та плідну, відчайдушну працю на благо та славу нашої країни. Україна - це ми!", - сказала співачка. Тіна Кароль

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Співачка також висловила слова вдячності міністру закордонних справ України Дмитру Кулебі за відчайдушну працю на благо та славу України.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Початок нового періоду", - Тіна Кароль вкрала серденька українців у сукні-хмарці

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль вступила в бій з гуртом KAZKA: українців просять діяти якомога швидше

Також портал Знай.uа писав, що син Віктора Павлика помер від раку, мама повідомила про тяжку втрату