Днями 23-річна красуня-дружина сина знаменитої Христини Орбакайте і не менш відомого Володимира Преснякова, Микити Преснякова, Олена Краснова, виклала дуже незвичайний пост на своїй сторінці в Instagram. Знаменитість вирушила на відпочинок в Сочі, влаштувавши фотосесію в різних бікіні, насолоджуючись морською водою і спекотним літнім сонечком. Так, дівчина приміряла і чорне монокіні, і кораловий купальник, і шовковий Міні-топ, засвітивши розкішну фігуру.

Варто відзначити, що 23-річна Олена Краснова і 29-річний Микита Пресняков зіграли пишне весілля ще 27 липня 2017 року, і з того часу дівчина стала родичкою таких знаменитостей, як Алла Пугачова, Максим Галкін, Крістіна Орбакайте.

Ocean breeze 🌊 До цієї зйомки ми готувалися кілька днів, все продумували до дрібниць, фея @mariaalova створила потрібний образ, разом збирали лук, домовилися з орендарем авто, знайшли просто нереальну ретро тачку)) алеее..чувак вирішив нас кинути буквально за 10 хвилин до зйомки і благополучно злився ♪ І раптом на оглядовому майданчику @linaseaa помічає чоловіка ,який (цитую) "заїхав покурити на улюблене місце" і простирчав з нами дві години ☺ нам вдалося з ним домовитися, але особливого опору при вигляді трьох прекрасних дам надати було складно))

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.