Популярна Київська модель Альона Омович, яка зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина любить оголятися на камеру, і не упускає можливості зробити це, а ще вона захоплюється пластичними операціями. Цього разу красуня показала пікантні кадри, на яких з'явилася на красивій веранді готелю.

Читайте Знай в Google News!

На нових фотографіях Альона сексуально позує на камеру. На прогулянку вона вийшла в еротичному чорному бікіні цікавого фасону, яке ледь прикриває інтимні місця на тілі. Поверх купальника модель одягла довгу чорну накидку, яка, втім, теж майже нічого не прикриває. Її волосся зібране в акуратний пучок, а на обличчі легкий макіяж і стильні сонцезахисні окуляри. У підписі до публікації Омович написала: "1 або 2? Там в сторіс ділюся акцією від Parfumcity. Замовляйте аромати, пишіть чесний відгук і виставляйте в сторіс. Я буду репостить. Дуже цікаво взагалі думка про якість ароматів. Хто вже замовив, теж завантажуйте в сторіс чесний відгук". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Альони - деякі захоплюються її знімками, в інші хейтять.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.