Дочка популярної української співачки і акторки Олі Полякової, Маша, активно веде свій профіль Instagram і вже не поступається красою зірковій мамі. Нещодавно юна 15-річна красуня зламала палець на правій нозі, поділившись кадрами з загіпсованою стопою, проте навіть незважаючи на таку неприємність радує численних шанувальників новим контентом. Так, дівчина виставила серію кадрів, де позує в різних образах, поцікавившись у фанатів-підлітків, який з її стилів з каруселі вони вважають найпривабливішим.

Прошу будь ласка відповісти, всіх цілую 😘 😘 😘

Фолловери залишилися в захваті і почали вибирати :" всі речі дуже красиві і модні , так що я за всі варіанти ) видно індивідуальність", "Я не маленький,але відповім ти ж не будеш в одному і тому ж ходити", " ти у всіх образах прекрасна👍"," кожен стиль своєрідний!! Кожен по своєму класний.", "Мені наприклад всі подобаються😍😍😍❤️❤️", "ти в будь-якому образі шикарна🥰 🥰 🥰".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.